Uudet varapuheenjohtajat

Eilen pidettiin yhdistyksen uuden hallituksen ensimmäinen kokous, joka samalla oli järjestäytymiskokous. Saimme uudet varapuheenjohtajat eli 1. varapj on Eija Ruokonen ja 2. varapj on Birgitta (Gitta) Miiluniemi. Onnittelut valituille!

Molemmat ovat aktiivisia vapaaehtoisiamme ja Eija on mm. innokas näyttelijä Avainteatterissamme sekä harrastaa kelkkajääkiekkoa! Gitta on aina mukana tapahtumien järjestämisessä, ahkera ja erinomainen käsitöiden tekijä ja – nam… – leipoja! He ovat hyvin kantaaottavia asioihin ja halukkaita kehittämään yhdistystä sekä myös toimimaan sen eteen. Kyllä meidän taas kelpaa! Kuvissa Eija aivan omassa elementissään ja eleissään kerhonohjaajien kehittämispäivässä 😂 ja Gitta kampanjoi tärkeän asian puolesta. 🥰

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, sisätila
Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, teksti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *