Liity jäseneksi ja suosittele jäsenyyttä muillekin – palkitsemme parhaat jäsenhankkijat

Oletko jo neuroyhteisön jäsen? Tule mukaan jäsenhankkijaksi! Ainoa tehtäväsi on suositella neuroyhteisön jäsenyyttä esimerkiksi perheenjäsenellesi, kaverillesi tai tutullesi. Jos tämä henkilö liittyy jäseneksi, saatte molemmat lahjaksi Neuroliiton unimaskin. Eniten jäseniä hankkineilla on mahdollisuus saada lisää palkintoja, joista lisää alla.

Jäsenhankkijat palkitaan – tehokkaimmat tuplasti

  • Jokainen jäsenhankkija palkitaan Neuroliiton unimaskilla.
  • Vuoden lopussa jokaisesta yhdistyksestä palkitaan eniten uusia jäseniä hankkinut henkilö! Nämä henkilöt saavat S-ryhmän 50 €:n lahjakortin sekä 2 kpl Neuroliiton Teema-mukeja 2 kpl (à-hinta 19 €).
  • Lisäksi vuoden lopussa kaikkien jäseniä hankkineiden kesken arvotaan 10 kpl kahden mukin settiä.

Toimi näin

1) Jos olet jo jonkin Neuroliiton yhdistyksen jäsen, siirry suoraan kohtaan 2. Jos et vielä ole jäsen, tutustu eri jäsenlajeihin ja liity jäseneksi.
2) Suosittele neuroyhteisön jäsenyyttä potentiaaliselle jäsenelle. Kerro, että liittymislomakkeessa on ”Jäsenhankkijan nimi” -kohta, ja siihen toivot kirjattavan sinun nimesi.
3) Jos henkilö liittyy jäseneksi, sinä ja hän saatte kumpikin lahjaksi Neuroliiton unimaskin.
4) Sinun jäsentietoihisi kirjautuu, kuinka monta uutta jäsentä olet hankkinut. Parhaimmassa tapauksessa saat vuoden lopussa lisää palkintoja!

Katso täältä palkinnot:

https://neuroliitto.fi/suosittele-jasenyytta/

Neuroyhdistys / Ina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *