Tule mukaan vapaaehtoiseksi lipasvahdiksi

Tervetuloa mukaan vapaaehtoiseksi lipasvahdiksi kuntavaalien aikaan tukemaan yhdistyksemme toimintaa!

Yhdistyksellämme on useita paikkakuntia ja niillä äänestyspaikkoja, joihin kaipaamme kerääjiä. Keräyspaikkoja ja aikatauluja ei kaikista kunnista vielä ole tiedossa, mutta voit ilmoittautua minulle minna.harma(at)neurolo.fi, 0400 174 402 mielellään jo nyt. Sovitellaan aikatauluja ja paikkoja, kun saamme kunnilta ja yhteistyöyhdistyksiltämme ne tietoomme.

Tehtävä on helppo ja mukava eli siihen riittää iloinen hymy ja kiitoksen lausuminen lahjoittajalle!

Kuntavaalien ennakkoäänestys on 7. – 13.4. ja varsinainen vaalipäivä on su 18.4.2021.

Pieni ele -keräys oli aiemmin nimeltään Vaalikeräys. Se sai alkunsa jo vuonna 1907, jolloin ensimmäisten eduskuntavaalien yhteydessä kerättiin varoja tuberkuloosin vastustamiseen. Pieni ele on siis auttanut jo reippaasti yli 100 vuotta!

Tänä päivänä Pieni ele perustuu 15 järjestön väliseen yhteistoimintaan. Järjestöjen paikallisyhdistykset toteuttavat keräyksen vapaaehtoisvoimin kunnissa ympäri Suomen. Vapaaehtoisia on mukana toistakymmentä tuhatta. Lipaskerääjät ovatkin keräyksen sielu.

Keräystuotto jaetaan Pienessä eleessä mukana olevien 15 kotimaan vammais- ja terveysjärjestön kesken. Järjestöt käyttävät keräysvarat mm. kuntoutukseen, apuvälineiden hankintaan ja edunvalvontaan. Paikallisyhdistyksissä keräysvarojen avulla järjestetään esimerkiksi neuvontaa, vertaistukiryhmiä sekä virkistystoimintaa.

Kuvassa voi olla 1 henkilö

Neuroyhdistys / Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *