Liikkuminen tavaksi -työpaja 24.11.

Työpaja Teamsilla 24.11. klo 17–18

Motivaatio pysyvään muutokseen syntyy omiin arvoihin sitoutumalla. Työpaja herättelee osallistujan ajatuksia siitä, miten ylläpitää liikunnallista elämäntapaa ja motivoida itseä pysyviin muutoksiin omia arvoja ja itselle tärkeitä asioita hyödyntäen. Työpaja sisältää konkreettisia harjoituksia, jota varten tarvitset itsellesi mukaan kynän ja paperia. (Anu Kangasniemi, psykologian tohtori ja terveyspsykologian erikoispsykologi)

Työpaja on osa hyvinvointisovellus HeiaHeian kokeilujakson päätöstilaisuutta, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Osallistuminen ei edellytä kokemusta sovelluksen käytöstä. Anu Kangasniemen osuus on noin klo 17–17.45. Tilaisuuden koko ohjelma on luettavissa  ilmoittautumislinkistä.

Ilmoittaudu mukaan 24.11. klo 12 mennessä  https://link.webropolsurveys.com/S/7DD625D1353A191A

Ystävällisin terveisin

Johanna Friman

Liikuntapalveluvastaava

Liikuntapalvelut/ Liikunnallisen elämäntavan yksikkö

Turun kaupunki

p. 050 554 6222

johanna.friman@turku.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *