Korona ja alkuvuoden toiminnat

Hyvää loppuvuotta kaikille! Tai voihan se olla alkuvuottakin, jos asiaa katsoo avoimemmin kuin perinteisen almanakan mukaan. 😂

Koronatilanne on taas kelju täällä alueellamme ja yhdistyksen ryhmätoimintoja (Avoin kahvihetki, vertaistukiryhmät, Avainteatteri ja liikunta) EI aloiteta tammikuun alkupuolella ainakaan. Seurataan tilannetta ja tiedotamme säännöllisesti tilanteesta.

On ikävää joutua vähän väliä perumaan kaikenlaista toimintaa, mutta koitetaan jaksaa taas. Samassa veneessä ollaan. 🚣‍♀️ Nyt on paljon tiedossa itselläkin tuplarokotuksen saaneita, terveitä, nelikymppisiä ihmisiä, jotka ovat sairastuneet koronaan. Osalla melko rajujakin oireita…

Tsemppiä kaikille, ollaan varovaisia ja pysytään terveinä! Opetellaan tunnistamaan vaikka lintuja täältä: https://www.birdlife.fi/lintuharrastus/100lintulajia/opi-tuntemaan/

Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *