Rakon- ja suolentoiminnan häiriöt -verkkoluento

Tiistaina 26.9.2023 klo 17.00–18.30​ järjestettävä verkkoluento on tarkoitettu MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai muuta liikehäiriösairautta sairastaville sekä henkilöille, joilla on aivovamma. Myös läheiset ovat tervetulleita.

Neurologinen sairaus tai vamma saattaa häiritä virtsarakon tai suolen toimintaa ohjaavaa hermostoa. Tieto ja ymmärrys oireiden syistä ja hoidoista on ensiarvoista, sen kautta henkilö voi motivoitua hakemaan oireisiinsa apua.

Asiantuntijana luennolla on uroterapeutti Eeva-Maija Saaranto. Mukana myös Neuroliiton sosionomi Timo Klaavu.

Voit esittää verkkoluennon asiantuntijalle kysymyksiä joko ennakkoon tämän ilmoittautumisen yhteydessä tai luennon aikana chatissa (chatin käyttö edellyttää kirjautumista Googlen tunnuksilla). Verkkoluennosta tehdään myös tallenne.

Luennon aikataulu

klo 17.00 Aloitussanat | Neuroliiton sosionomi Timo Klaavu

klo 17.05 Luento: Rakon- ja suolentoiminnan häiriöt | Eeva-Maija Saaranto

klo 18.25–18.30 Loppusanat ja tilaisuuden päätös | Neuroliiton sosionomi Timo Klaavu

Osallistuminen

Tapahtuma on verkkoluento, joten tarvitset verkkoyhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Voit esittää kysymyksiä ennakkoon joko alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai webinaarin aikana chatissa. Chatin käyttö edellyttää kirjautumista sisään omilla Google-tunnuksilla. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä löytyvällä lomakkeella viimeistään maanantaina 25.9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *