Uusi vertaistukiryhmä jatkaa!

Oli todella onnistunut uuden vertaistukiryhmän osallistujien tapaaminen eilen illalla yhdistyksen tiloissa! Juttua riitti kaikenlaisista aiheista ja oli monipuolinen kokoonpano eli myös pariskuntia mukana ja sekä naisia että miehiä kaikenkaikkiaan melko tasapuolisesti. 👌

Paljon ideoita tuleviksi tapahtumiksikin keksittiin. Niistä myöhemmin 😉😄.

Porukalla päätettiin kokoontua säännöllisesti ja laitahan kalenteriisi ma 2.10. klo 17!

Ryhmälle alettiin suunnitella kutsuvan hauskaa nimeä ja sitähän mietitään ensi kerralla. Veijolta tuli hyvänä ehdotuksena ”Villi ryhmä”, koska porukkaan ovat tervetulleita kaikenlaiset jäsenet läheisineen. ❤️Mutta nimeä ideoidaan vielä ensi kerralla ja tehdään päätös!

Tule mukaan ei niin vakavaan ryhmään!

Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *