Vertaiskohtaamisia: Matkakumppanina MS-tauti ja masennus

Tiistaina 14.11.2023 klo 18–19 järjestettävässä verkkotapaamisessa kuullaan kokemustoimija Ulla Mustosen kokemuksia masennuksen vaikutuksesta hänen elämäänsä. Mitä eri keinoja hänellä on ollut selviytymisen polulla? Millaisia tunteita hänessä sekä lähimmäisissä heräsi? Miten masennusta on käsitelty parisuhteessa ja mitä läheisten olisi hyvä tietää masennuksesta?  Keskustelua johdattelee  järjestösuunnittelija Maaria Lillberg Neuroliitosta.

Tapahtuma on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, heidän läheisilleen ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Loppupuolella on mahdollisuus yhteiseen keskusteluun, kysymysten ja kommentien esittämiseen vertaisten kesken. Paikalla ei ole ammattilaista asiantuntijaa kommentoimassa keskustelua.

Ilmoittaudu mukaan  viimeistään ma 13.11.

Lisätietoa ja ilmoittautumislomake

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *