Kohtaamisia: Matkakumppanina MS-tauti ja masennus

Tiistaina 14.11.2023 klo 18–19 järjestettävässä verkkotapaamisessa kuullaan kokemustoimija Ulla Mustosen kokemuksia masennuksen vaikutuksesta hänen elämäänsä. Mitä eri keinoja hänellä on ollut selviytymisen polulla? Millaisia tunteita hänessä sekä lähimmäisissä heräsi? Miten masennusta on käsitelty parisuhteessa ja mitä läheisten olisi hyvä tietää masennuksesta?  Keskustelussa mukana järjestösuunnittelija Maaria Lillberg Neuroliitosta. 

Tapahtuma on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, heidän läheisilleen ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan! Osallistujat voivat myös esittää kysymyksiä ja kommentteja vuoropuhelun loppupuolella.

Ilmoittaudu viimeistään 13.11.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Close-up happy diverse adult business friends, people joining hands together. Team spirit at modern multiethnic loft office, team work with young from different culture. success working hand in hand.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *