Terveisiä MS-neuvolasta!

Terveiset Turun MS-neuvolasta!

Kävimme järjestöassistentti Vilman kanssa juttelemassa MS-neuvolan pitkäaikaisen tukijan, Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet sr, toimitusjohtajan Henrik Karlssonin kanssa.

Säätiö on jo toistakymmentä vuotta ollut merkittävä tukija MS-neuvolan toiminnalle ja mahdollistanut omalta osaltaan MS-neuvolan laadukkaan toiminnan. Kiitos heille siitä!

Henrik kertoi, että säätiö nimenomaan haluaa tukea ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa Turun kaupungissa ja sen ympäristössä.

– Säätiön säännöissä jo määritellään tämä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon tukeminen, joten olemme todenneet, että MS-neuvolan toiminta on osoittautunut luontevaksi tuen kohteeksi.

– MS-tauti puhkeaa yleensä nuorille aikuisille. On hyvin merkittävää, että aika, jonka he sairauden kanssa elävät, olisi mahdollisimman hyvää elämää.

On muitakin tahoja, joiden säännöissä mahdollistetaan eri järjestöjen tukeminen sekä yleishyödyllisinä toimijoina että erilaisina palveluntuottajina.

– Haluan haastaa tässä epävarmassa ajassa kaikki säätiöt ja muut tahot kantamaan vastuuta siitä, että olisivat myös mukana tukemassa kolmannen sektorin toimintaa!

Onnittelut ja kiitokset hyvästä työstä 50-vuotta täyttävälle Turun MS-neuvolalle!

Tutustu tarkemmin säätiön merkitykselliseen toimintaan sivulla www.eschner.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *